Cellularline: 

VORES MÅL

At være førende inden for mobiltilbehørs-branchen i Europa
betyder ikke bare at have de højeste markedsandele.

For os betyder det også at være bedre for verden og bærer af positive værdier samt være et forbilledligt eksempel for de virksomheder, der dagligt kigger mod os.

Vi omlægger vores måde at drive forretning på, hvor vi ser på forretningen som en positiv kraft, der genererer overskud, men samtidig har vi fokus på både på mennesker og miljø.

Vores forpligtelse til at tackle klimaændringerne er både seriøs og målbar.

Hver handling og løfte genererer og vil generere projekter / investeringer og et stærkt engagement fra alle involverede parter.

Virksomhedens sociale ansvar bliver mere og mere centralt i vores virksomhedsfilosofi.

I tråd med alt dette har vi integreret de sociale, miljømæssige og etiske aspekter og behov hos vores forretningspartnere og forbrugere i alle vores aktiviteter.

Vores forretningsmodel er allerede designet til at give kunderne produkter af fremragende kvalitet, fra i dag vil dette integreres i med en stadig mere ansvarlig og bæredygtig tilgang.

Vi forpligter os også til at skabe opmærksomhed blandt vores interessenter og skabe en kultur af ansvar inden for og uden for virksomheden.

 

VORES PLAN i 2020

1. ELIMINERING AF DE YDRE PLASTPOSER
Takket være brugen af ​​en speciel type ridsefri emballage fjerner vi de plastposer, der tidligere er brugt til at sikre, at æskerne når frem til udsalgsstederne uden ridser.

2. BRUG AF FSC CERTIFICERET PAPIR
Forest Stewardship Council (FSC) er en international non-profit organisation, der fremmer ansvarlig forvaltning af verdens skove. De sætter standarder for papirprodukter samt certificerer og mærker dem som miljøvenlige. Vi kan ikke selv have en FSC-certificering, da vi ikke er papirproducent, men vi kan garantere at alt papir, der bruges til vores emballage, er FSC-certificeret. Vi forpligter alle vores emballageleverandører og overvåger dem, så den kontrolkæde, der pålægges af FSC-standarden, er garanteret.
Link: https://fsc.org/en

3. BRUG AF SOJABLÆK PÅ ALLE VORES PAKKER
I modsætning til traditionel oliebaseret blæk er sojabaseret blæk mere miljøvenligt
og gør det lettere at genbruge papir samt gengive mere nøjagtige farver.

4. REDUKTION AF PLAST, DER BRUGES I EMBALLAGE
I mere end et år har
vores Research & Development samt Marketingteams arbejdet på at få emballage, der indeholder mindre plastik, men stadig er flotte og effektive til at generere salg. Herunder sikre en høj forståelse i afkodningen af emballagens budskab samt en høj omsættelighed af produktet.  

5. LANCERING AF ET BÆREDYGTIGT MOBILCOVER SORTIMENT "BECOME"
For at imødekomme kravene til de høje og krævende mål lancerede Cellularline i 2020 et komplet sortiment af miljømæssigt bæredygtige covers:

A. Sammensat af PBAT, en bioplast, der nedbrydes fuldstændigt, når den smides i opsamling af ​​vådt affald og andre naturlige materialer.

B. Certificeret af eksternt certificeringsorgan, der sikrer produktets biologiske nedbrydelighed i overensstemmelse med EU-standarden EN 13432
c.
Pakket i emballage fremstillet af 100% genbrugspapir.