Dansk distributør af stærke brands

JA Micro A/S grundidé er at levere stærke brands indenfor non-food til en bred vifte af detailhandlen i Danmark.
Læs mere om vores brands under "Bliv forhandler" 

Vi har siden vores start været på en spændende vækstrejse med 2 gazeller fra 2018 og 2019 i rygsækken – og er desuden kommet godt gennem coronakrisen.

I både 2022 og 2023 har JA Micro A/S opnået den højeste kreditværdighed AAA af kreditvurderingsselskabet Bisnode / Dun & Bratstreet, - den mest anerkendte og veletablerede kreditvurderingsmodel på markedet. 

Vurderingen viser, at JA Micro A/S efter nogle kraftige vækstår har været i stand til at skabe en økonomisk sund og solid virksomhed, som kunder og samarbejdspartnere kan regne med.

JA Micro leverer i dag til mere end 1.200 butikker i retail og har opbygget en stor viden om planogrammer, impulssalg og placering i butik.
Vi er super glade og stolte af at have modtaget Børsens Gazelle pris hele 2 år i træk, nemlig i både 2018 og 2019, hvilket kun er lykkedes pga. en dedikeret indsats af et super JA Micro team, der bare vil lykkes.

 

I den tredje udgave af Nykredits mini-podcastserie om Årets Gazeller 2018 interviewes to af gazellerne, bl.a.  Ann-Kirstine Simonsen, adm. direktør i JA Micro.
Hør, hvad der er lykkedes samt hvordan de har håndteret de udfordringer, der er opstået undervejs.
Klik her for at høre podcasten


Vi er stolte af, at vi hvert år siden 2022 har opnået den højeste kreditværdighed AAA af kreditvurderingsselskabet Bisnode / Dun & Bratstreet, som er den mest anerkendte og veletablerede kreditvurderingsmodel på markedet.

AAA tildeles til virksomheder, der har "en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser".

Vurdering er en finansiel kvalitetsstempling af, at JA Micro A/S er en økonomisk sund virksomhed og en troværdig samarbejdspartner i det danske erhvervsliv.

Vurderingen viser, at JA Micro A/S efter nogle kraftige vækst-år har været i stand til at skabe en økonomisk sund og solid virksomhed, som kunderne kan regne med.

Dette skaber tryghed for både vores nuværende og vores kommende kunder - samt samarbejdspartnere. 

         
                                          Ann-Kirstine Simonsen, CEO