Aurora World

Aurora World blev grundlagt i 1981 og er en global leder indenfor plyslegetøj af høj kvalitet - med et omfattende udvalg af brands og licens produkter til børn. Produkterne sælges gennem nationale distributører - i Danmark gennem JA Micro A/S.

Aurora World er kendt for produkter af utrolig høj kvalitet. Aurora ejer sine produktionsfaciliteter og interne forsknings- og udviklingsteams udvikler løbende nye og eksisterende brands, hvilket betyder at Aurora World selv udvikler, designer, fremstiller og tester alle produkter. Produkter, der hjælper børn i alle aldre til at lære og udvikle deres opfindsomhed gennem leg.

 

Løfte om bæredygtighed
I 2018 begyndte Aurora World at omdanne sine produkter til "Eco-Friendly". Ændringen startede med 100% biologisk nedbrydelige piller, forarbejdet af genbrugsmaterialer.

Alle forsendelseskasser er udarbejdet af genbrugsmaterialer.

Hos Aurora genbruger man på årsbasis 40.000.000 plastikflasker globalt, hvilket bidrager til en grønnere verden.

 

Find nærmeste forhandler
Auroras bamse-brands sælges til en bred vifte af detailhandlende i hele Danmark.
Kontakt info@jamicro.dk for nærmeste forhandler.

Bliv forhandler

Ønsker du at forhandle hele eller dele af Auroras store sortiment?

Kontakt: 3322 3999 eller info@jamicro.dk
og få en spændende dialog om valg af sortiment til din butik, så det bedst muligt understøtter dit kundeunderlag, samt en snak om placeringen i din butik - og mulighederne for eksponering i butikken med spændende displayløsninger, så du får gang i impuls-salget.