BETER
- specialister i skønhed og personlig pleje

BETER blev etableret i 1936 og er en familieejet virksomhed med base i Barcelona, der i dag drives af tredje generation.

BETER råder over flere brands, som er udviklet gennem årene. BETER er kategorileder og et vartegn for den høje kvalitet med kontinuerlig innovation inden for områder som manicure, pedicure, make up, øjenbryn, hårpleje, bad og krop.

De seneste 15 år har de udviklet sig på de internationale markeder, hvilket betyder at BETERs brands er velkendte og værdsatte i mere end 50 lande i rejse-, skønheds-, medicinal- og masse-markedskanaler. JA Micro A/S er Beters danske distributør.

 

Skønhed er en sum af ting

BETER stræber hver eneste dag efter målet, at være forbrugernes foretrukne skønhedspartner samt være en del af deres daglige ritualer - med innovativt tilbehør og kosmetik tilpasset de forskellige behov og markedstendenser.

 

Bæredygtighed

For BETER er bæredygtighed og miljøbevarelse integreret som nøglekriterier i beslutningstagning og interne processer på tværs af alle virksomhedens aktiviteter.

BETER føler en etisk forpligtelse for nuværende og fremtidige generationers miljømæssige velfærd - og i denne ånd udvikles de mange brands.

 

Find nærmeste forhandler

På nuværende tidspunkt lagerføres og sælges BETER Natural Fiber til en bred vifte af detailhandlende i hele Danmark.
Kontakt info@jamicro.dk for nærmeste forhandler.

Bliv forhandler

Ønsker du at forhandle hele eller dele af sortimentet?

Kontakt: 3322 3999 eller salg@jamicro.dk og få en spændende dialog om valg af sortimentet til din butik, så det bedst muligt understøtter dit kundeunderlag. Vi kan også hjælpe dig med valg af placering i din butik samt mulighederne for eksponering i butikken med spændende displayløsninger, så du får gang i impulssalget